Petak 18.03.2016.
19:24
Vestionline

Tadić hoće na izbore ali neće u parlament?!

Tanjug
Nada se dobrim rezultatima njegove stranke: Boris Tadić

On je, upitan da li se na takav korak odlučio zbog eventualne kandidature na predsedničkim izborima naredne godine, kazao da takvi navodi nisu logični i da je sada fokusiran na predstojeće lokalne, parlamentarne i pokrajinske izbore.

- Da sam donosio odluku spram predsedničkih izbora, u okolnostima ukinute slobode medija, parlamentarna govornica bi mi poslužila kao jedna od retkih platformi za obraćanje javnosti. Prerano je da se govori o predsedničkim izborima - izjavio je Tadić. 

On je ocenio da šanse da lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne bude premijer "i te kako postoje" i dodao da će izborni rezultat SNS biti "daleko slabiji nego na prethodnim parlamentarnim izborima 2014. godine". 

Tadić je dodao i da SNS vodi "kampanju obmana i laži", da do sada nisu ispunili nijedno predizborno obećanje i da se hvale projektima koji su započeti još u vreme njegovog predsedničkog mandata. 

Na pitanje o tome kakav izborni rezultat očekuje za SDS, Tadić je kazao "onaj koji omogućava uticaj na formiranje vlade i budućnost zemlje".

2024 © - Vesti online