Četvrtak 27.05.2010.
12:01
Vesti

Ana i Rodžer - najlepši miks

Kreatori zvaničnog internet sajta Rolan Garosa ozbiljno su rešili da spoje Rodžera Federera i Anu Ivanović, zaboravljajući da je on oženjen i otac bliznakinja, a ona u srećnoj vezi sa australijskim golferom. Najpre je uoči početka glavnog žreba pariskog grend slema na sajtu organizatora objavljena fotografija Ane i Rodžera, ispod koje piše "pokušaj famoznog francuskog poljupca", a potom su ih istakli kao odličan miks-dubl.


Počev od utorka, dakle, svi posetioci internet prezentacije Rolan Garosa učestvuju u debati, a tema jedne od diskusija je savršena miks-dubl kombinacija.


"Najglamurozniji par koji nam pada na pamet su svakako Andre Agasi i Štefi Graf (počeli romansu upravo u Parizu na šampionskom balu 1999. godine, op.aut), koji su venčani i imaju decu. Ko bi mogao da im bude rival? Hajde da se zabavimo ovim. U opticaju su i oni koji su u braku. Timovi koje mi predlažemo su: Rafael Nadal i Žistin Enan, odnosno Rodžer Federer i Ana Ivanović", stoji na sajtu Rolan Garosa.

I dok su neki posetioci sasvim ozbiljno pristupili temi i smišljali kakva taktika bi bila idealna, dosta komentatora se šalilo. Tako su se prisetili o govorkanjima da postoji romansa između Novaka Đokovića i Marije Šarapove, te su njih istakli kao potencijalno dobar dubl.

Najboljeg srpskog tenisera bi još voleli da vide (ponovo) u dublu sa Jelenom Janković i Anom Ivanović, sa kojima je, po jedanput, učestvovao na Hopman kupu, ali i sa Italijankom Flavijom Penetom.

Anu Ivanović b,i osim sa Federerom i Đokovićem, voleli da vide i u dublu sa Rišarom Gaskeom iz Francuske ili Mariom Ančićem iz Hrvatske. Teniski fanovi su imali priliku da vide brojne paparaco fotografije lepe Beograđanke sa bivšim dečkom Fernandom Verdaskom, ali bi isto tako voleli nju i Španca da vide na istom delu terena. Ista je situacija i sa bivšim verenicima Belgijankom Kim Klajsters i Australijancem Lejtonom Hjuitom, koji su oboje sada roditelji ali sa drugim supružnicima. 

2024 © - Vesti online