Petak 18.03.2016.
10:40
alo.rs, Vestionline

Marinko pokušao da objasni gde mu je žena, bolje da nije...

Z.K.Munja
Iznervirale ga priče o preljubi: Marinko Rokvić

Folker Marinko Rokvić, koga je supruga Slavica napustila pre izvesnog vremena zbog preljube, zapetljao se u svoje, pokušavajući da objasni gde mu je supruga.

Iako je uslikan na novoj lokaciji, gde živi posle rastanka, kako nosi namirnice iz prodavnice, a od njegove supruge nema ni traga ni glasa, Marinko tvrdi da je to zato što ona mnogo radi.

Naime, paparaco magazina "Blic Puls" uporno je pokušavao da uslika pevača sa suprugom, ali je danima iz kuće izlazio samo Marinko.

- Otkud znate da ne živi sa mnom?! Moja supruga radi već dva meseca, a vi mi se šunjate oko kuće da me uslikate - na čudan način je objasnio Rokvić kako to Slavica danima nije uslikana ispred kuće, ali nije želeo da objasni koji je to posao na kojem radnici ostaju nekoliko dana.

Bez obzira na to što mediji nisu opisali kako izgleda devojka sa kojom je pevač već duže vreme u vezi i zbog koje mu je brak pukao, Marinko je u besu na naki način potvrdio priču, iako mu je namera bila da se opravda.

- Ta žena, za koju tvrdite da mi je švalerka, kućna je pomoćnica koja godinama sređuje našu kuću - rekao je pevač, a kada su novinari pokušali da ga pitaju na koju ženu misli, jer nije objavljen njen opis, pevač je spustio slušalicu.

Novinari nisu uspeli da dođu do Marinkove supruge za koju tvrdi da živi sa njim, ali ni do sinova Nikole i Marka.

- Nikola i Marko pokušali su da urazume oca da prestane da se viđa sa novom devojkom, ali im to nije pošlo za rukom. Njih dvojica su više vezani za majku i žao im je što je kroz sve ovo morala da prođe, dok su sa njim ostali u korektnim, ali ne toliko prisnim odnosima - rekao je izvor tog lista.

2024 © - Vesti online