Petak 18.03.2016.
09:53
Vestionline

Rat bivših saboraca: Borko, proći ćeš kao Đenka

Tanjug
Zaratio sa bivšim partijskim kolegom: Bojan Pajtić

Kako piše "Alo!", Stefanović je nedavno upozoredio Pajtićevu politiku sa potezima takođe lika iz filma Mirka Topalovića, što je lider demokrata iskoristio da dojučerašnjeg stranačkog ortaka spusti na mesto koje mu, po njegovoj oceni, pripada.

List podseća da je Stefanović, koji je u decembru napustio DS i posle toga osnovao Levicu Srbije, čiji je i lider, u intervjuu NIN-u kazao da bi na izborima glas za opozicione "kolone" koje predvode Pajtić i Boris Tadić bio zapravo "bačen glas", jer između njih dvojice i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića nema nikakve razlike.

Pajtić, kako navodi list, nije ostao dužan svom nekadašnjem potpredsedniku.

On je u izjavi za Alo rekao da bi Borko na izborima mogao da prođe neslavno kao što je završio Đenka.

- Razumem da novoosnovani pokreti moraju da angažuju decu po varoši da viču: "Ponovo radi bioskop". A opozicija u Srbiji ima po građane sudbinski važan zadatak da smeni jednu lošu i nesposobnu vlast. Svako ko ne poštuje taj dogovor, ko bi do procenata na iborima da dođe vređajući kolege iz opozicije, greši početnički i greši na uštrb građana Srbije - rekao je Pajtić i dodao da bi "Borko da popravlja politiku u Srbiji, ali sudeći po ovoj izjavi, proćiće kao Đenka".

2024 © - Vesti online