Petak 18.03.2016.
12:00
R. Lukić - Vesti - Foto: R. Lukić

Akcija za decu Srbije

Osnivači: Karađorđevići sa Majom Stenvik-Grot

Postupak osnivanja upravo je završen, a princezin zastupnik u ovome gradu je Maja Stenvik-Grot, nosilac kraljevskog ordena za humanost. Princeza Brigita i Maja Stenvik-Grot srele su se na tradicionalnoj humanitarnoj priredbi hotela Amstel, gde je prinčevski par bio počasni gost na dobrotvornoj zabavi, ovoga puta organizovanoj za pomoć slikarima, onim što i pored svog slikarskog umeća i rada nisu u stanju da pokrivaju životne troškove.

Naredna humanitarna priredba biće održana u ovom istom hotelu, ali ovoga puta sva prikupljena sredstva biće donirana deci Srbije. "Oduševljena sam solidarnošću i entuzijazmom holandskog naroda, i uverena sam da ćemo sledećom akcijom pomoći neke projekte za decu u Srbiji, a time i kvalitet življenja naših mališana", istakla je "Vesti" princeza Brigita.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online