Četvrtak 17.03.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: A. Čukić

Deci, starima i bolesnima

Beskućnici: Beogradsko Prihvatilište

"Vesti" su ovaj prilog uplatile na račun devojčice otvoren kod Humanitarne organizacije Novi Beograd. Tačan kao sat bio je i ovoga meseca naš anonimni dobrotvor N. J. iz Minhena koji je donirao prilog od 55 evra porodici Dejana Miloševića, bivšeg ratnog veterana iz Vranja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Slušateljke Srpskog radija iz Kanbere ponovo su uputile pomoć žiteljima Srbije u vidu garderobe, s molbom da se raspodeli između štićenika beogradskog Prihvatilišta za beskućnike i dece bez roditeljskog staranja iz Doma u Zvečanskoj. Njima su se pridružile svojim poklon-paketima naše donatorke iz Ciriha Anica Ivanović i Jelisaveta Mitrović, koje su prepustile "Vestima" izbor kome će pružiti neophodnu pomoć u odeći i obući.

2024 © - Vesti online