Sreda 16.03.2016.
23:15
Vestionline

Ovako izgleda Tijana Ajfon posle seksa (FOTO 18+)

Privatna arhiva
Nije joj problem da se slika gola

Naime, Tijana je nakon izlaska iz vile "Parova" otišla sa društvom u provod, a njena drugarica Mimi Oro spremno je dočekala drugaricu u separeu. Vesela ekipa je u klubu uživala do ranih jutarnjih časova, ali je Tijana očito rešila da iskoristi svaki trenutak "na slobodi", pišu srpski tabloidi.

"Tijana je upoznala jednog dečka u klubu, on je došao u njen separe, jer je poznavao starletinog druga. Tokom večeri su igrali i nazdravljali, a kako je vreme odmicalo, Tijana je sve prisnije komunicirala s njim", ispričao je izvor tabloidima.

"Popili su svi poprilično, a oko 4 sata ujutru krenuli su kući. Sa Tijanom je ostao taj dečko, pa su se odvezli u njegov stan. Posle akcije u sobi, Tijana je htela da se istušira. Dečko joj je rekao u šali da izviri iz kabine i slikao ju je. Tijana je bila vesela i pripita, tako da nije pridavala značaj tome što je neko uslikao golu", prenose tabloidi priču iz obaveštenih izvora.

Podsećamo, Tijana Ajfon poznata je po skandalima i burnim aferama, a više puta je u medijima povezivana sa političarima, biznismenima i javnim ličnostima.

2024 © - Vesti online