Utorak 15.03.2016.
22:37 >> 23:34h
Vestionline

LŠ: Siti lagano do četvrtfinala, Atletiko i PSV ušli u istoriju

Reuters
Serhio Aguero

Siti je na Etihadu remizirao sa Dinamom iz Kijeva, 0:0. Međutim,igrači Manuela Pelegrinija su prošli dalje pošto su u prvom meču u Ukrajini trijumfovali sa 3:1.

Domaćin je krenuo ofanzivno, prilike su imali Hesus Navas, Serhio Aguero, potom i najbolju David Silva, koji je u 61. minutu pogodio stativu, ipak, na kraju je izostala realizacija.

U Madridu je posle regularnih 90 minuta završeno 0:0, a pošto ni nakon produžetaka nije bilo golova pitanje pobednika rešeno je boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Fernando Tores je imao dve dobre prlike da donese prednost domaćinu, ali oba puta nije bio precizan. U prvom produžetku igrači Atletika su biili bolji, ali ne i precizni, dok se u drugom sve svelo na individualne akcije - bez realizacije.

Kada se krenulo sa bele tačke, za PSV su precizni bili Van Ginkel, Gvadrado, Proper, Bruma, Moreno, Lestien i Arijas, dok je neprecizan bio Narsing, na drugoj strani mrežu su zatresli Grizman, Gabi, Koke, Saul, Tores, Himenes, Felipe Luiz i Huanfran.

U prvom susretu, koji je na program bio u Holandiji, PSV i Atletiko su igrali bez golova.

Među osam najboljih već su prošli Benfika, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Volfsburg, dok ćemo preostala dva učesnika saznati nakon mečeva koji su na rasporedu u četvrtak.

2024 © - Vesti online