Utorak 15.03.2016.
17:48
Vestionline

"Vučić ne ume da prihvati odgovornost za katastrofalno stanje u zemlji"

Tanjug
Nije do mene, za sve su krivi prethodnici...

"Vučićevi akcioni filmovi samopromocije"

Tadić u pisanom odgovoru Vučiću, dostavljenom medijima, optužuje premijera da se kiti tuđim perjem i tvrdi da su osnovni instrumenti ove vlade "medijska obmana i lažna obećanja".

Bivši predsednik u dva mandata se slaže da je u okolnostima kada nema svetske ekonomske krize sa kojom se njegova vlast suočavala, otežavajućih međunarodnih okolnosti i opozicije koja preti nasiljem, zaista prava "umetnost ovoliko ekonomski unazaditi zemlju", prenose agencije.

Tadić tvrdi i da u vreme njegovog mandata nije bilo zloupotreba prirodnih katastrofa, niti, kako kaže, "snimanja akcionih filmova spašavanja helikopterom u svrhu samopromocije", a kršeći procedure i ugrožavajući živote ljudi.

- Naprotiv, praktično sve čime se Srbija danas brani od poplava izgrađeno je u naše vreme, a ova vlada je samo završila neke projekte koje smo mi započeli. Poplava u Trgovištu je tada uništila farmu pilića od čega su zavisila radna mesta ljudi i vrhunsko je licemerje i demagogija kada našu brigu o toj farmi Vučić danas ismeva - naveo je Tadić, a prenose agencije.

2024 © - Vesti online