Utorak 15.03.2016.
02:30
Vestionline

6 najčešćih grešaka koje muškarci prave tokom seksa

www.rantchic.com
Nije sve onako kako ste mislili da jeste

Mislite da seks počinje u spavaćoj sobi

Ne, on zapravo počinje mnogo ranije. Svoju lepšu polovinu morate da pripremite i uvedete u pravo seksualno raspoloženje. Razmenjujte nežnosti tokom dana, grlite se, ljubite se i držite se za ruke. Zabavljajte se i pokažite joj da je cenite. Osećaj sigurnosti je ključna stvar za svaku ženu u vezi, a kada se ti preduslovi ispune i ona će se u potpunosti prepustiti tokom seksa. Grljenje od svega 30 sekundi kod žena stimuliše rad hormona oksitocina koji kod žena kreira osećaj povezanosti i poverenje.

Pretpostavljate šta ona želi

Veoma je važno da znate da li vaša partnerka uživa u seksu, jer ćete u suprotnom stvari prepustiti pretpostavkama koje vas često mogu prevariti. Nemojte se plašiti da je direktno upitate šta bi volela u krevetu.

Držite se striktnog plana

Ukoliko je neki plan uspeo tri puta ne znači da će uspeti i u sledeća tri slučaja. Nemojte se striktno držati određenih erogenih zona ili pokreta, već stalno istražujte. Seksualna uzbuđenost kod žena često zavisi od njihovog raspoloženja. Probajte da kombinujete stvari i pronađete osetljive tačke na njenom telu. Osluškujte njeno telo. Žene se često žale da muškarci promene pozu baš u trenutku kada počnu da uživaju.

Imate nerealna očekivanja

Skoro 80 procenata žena ne može da doživi orgazam u toku seksa, jer seksi poze uglavnom ne omogućavaju stimulaciju klitorisa. Postoje različiti načini da se žena zadovolji. Pokušajte da je oralno zadovoljite ili da isprobate različita seksualna pomagala poput vibratora i drugih seksi igračaka.

Preskačete zavođenje

Žene vole da budu zavedene, a zavođenje je često važnije od same tehnike. Pomaže da se partnerka fizički i mentalno pripremi za seksualni odnos. Šaljite joj „nevaljale“ signale, senzualno je dodirujte i konstantno flertujte sa njom. Pokažite joj koliko je privlačna.

Ne shvatate važnost klitorisa

Većini žena je potrebna stimulacija klitorisa da bi doživele orgazam, pa je veoma bitno da ovaj deo tela ne zanemarujete tokom seksualnog odnosa. Klitoris je prepun nervnih završetaka, a uz pomoć prave tehnike možete ispuniti sve njene želje.

2024 © - Vesti online