Nedelja 13.03.2016.
02:00
Vestionline

Ono kad zatvor završi na Tripadvisoru: Kristijan oduševljen "uslugom"

Facebook/Christian Willoughby
On je zadovoljan "uslugom": Kristijan Vilobi

Osim što je Viloubijeva kritika, uz objavljenih i nekoliko slika, bila o noći provedenoj u zatvoru u Grimzbiju. Post ima više od 4.000 šerova, a reakcije idu u opsegu od onih koje je to zabavilo do onih koji su bili sablažnjeni: "Kako je uspeo da prošvercuje telefon u zatvor?" On odgovara da je imao iPad.

Policija u Hambersajdu je potvrdila da je u pitanju njihov zatvorski "apartman". Upitani za komentar iz policije su rekli za BBC:

- Svako kršenje bezbednosnih propisa i sigurnosti pritvorenika shvatamo vrlo ozbiljno i sprovešćemo istragu da se slične stvari ne bi dešavale u budućnosti.

Bilo kako bilo, Viloubi je impresioniran “uslugom”.

 

I've given this place 4 stars. It's the all day breakfast that lets it down really. Apart from that the staff are... Posted by Christian Willoughby on Wednesday, March 9, 2016

- Imao sam svoj apartman i batlera. Koji je dolazio sa čajem i novinama. Soba je bila fina, minimalistički uređena, što je baš fin detalj. Sigurna je i bezbedna. Idealno mesto da se malo "izduvate" posle napornog dana. Definitivno ću se vratiti - rezimirao je Viloubi.

Jedino su ga, kaže, izneverili obroci, jer, izgleda kao da se u tom zatvoru samo doručak služi ceo dan.

2024 © - Vesti online