Subota 12.03.2016.
10:10
Vestionline

VIDEO: Krenule na džoging, a jedva izvukle živu glavu!

printscreen
Ovako izgleda Izabela posle napada

Kada su shvatile namere pasa, dve žene su trčale preko polja nazad kući, ali psi su ih jurili i oborili žene na zemlju. Psi su onda počeli da kidaju kožu i meso sa njih, piše Daily mail.

Rebeki su mišići bukvalno otkinuti sa noge. Uprkos povredama, ona je u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi, ali trebaće joj transplatacija mišiča i kože i nikada više neće moći da joj izraste kosa. Njene fotografije nisu objavljene zbog uznemirujućeg sadržaja.

Izabela je prošla bolje. Ona se oporavlja kod kuće sa ranama od ujeda i velikim modricama preko celog tela. Tragovi zuba i mesa koje nedostaje su vidljivi po rukama i nogama.

Prema pisanju medija, žene su se borile sa psima čitavih pola sata. Vlasnik pitbulova Ričard Darter, stigao je na lice mesta i pokušao je da zaustavi napad, ali je i on napadnut. On ima rane od vrata do nogu, a 3 prsta su morali da mu ušivaju nazad na mesto.

Krvave žene i vlasnik, spaseni su kada je jedna žena koja je bila u prolazu videla napad i odvezla se pravo u polje. Njen dolazak sa pikapom uplašio je pse. Onda je viknula žrtvama da uđu u kamion i odvezla ih je odmah u Urgentni centar.

Žena heroj kao da je bila poslata od Boga da ih spase, jer to i nije neki prometan put.

Policija je pronašla 4 psa nedaleko od tog polja sledećeg jutra. Jednog je policija ubila na licu mesta, a ostalo troje je eutanazirano.

Vlasnik je već prethodno upozoravan da povede računa o psima, jer ih je izgladnjivao.

- Sudeći po povredama koje su naneli žrtvama, brinem se da su ove životinje napale bukvalno da bi preživele - rekao je šerif.

2024 © - Vesti online