Četvrtak 10.03.2016.
08:45
S. Đurić - Vesti

Sale razvalio Arenu!

U duetu: Saša Matić i Rada Manojlović

Već sa prvim taktovima publika je poskakala sa sedišta i u Areni je nastao haos od dobrih vibracija i pesama, a do kraja nastupa više niko nije seo na svoje mesto, čak ni kada je Matić pevao balade.

- Dobro veče, Beograde. Želim sve da vas pozdravim i damama čestitam 8. mart. Na ovom koncertu će biti više pesme nego priče i prvenstveno sam ga posvetio ljubavi. Meni je bog dao vas i zato sam ja najsrećniji čovek na svetu - rekao je Matić i zapevao numeru "Nađi novu ljubav".

Nastup u najvećoj koncertnoj dvorani na Balkanu bio je podeljen u tri čina - kafanski, klupski i onaj, kako Sale reče - za dušu. U skladu sa praznikom njegovi gosti su bile dame, pa su tako šou na sceni napravile Ministarke sa svojom seksi koreografijom, a sa Matićem su otpevale zajedničku pesmu "Zver". Potom je na binu izašla Rada Manojlović i sa Sašom izvela duet "Mešaj mala".

Na binu su postavljeni stolovi sa kariranim stolnjacima kao asocijacija na kafanu, dok su oko stolova igrali plesači i plesačice. Domaćinu se potom na sceni pridružila Jelena Karleuša, koja je dočekana ovacijama publike i s njim je izvela hit "Ne smem da se zaljubim u tebe". Matić nije zaboravio ni svog kolegu Darka Radovanovića, koji je pre pet godina poginuo u saobraćajnoj nesreći, pa je u znak sećanja na njega sa Ivanom Selakov otpevao hit "Ako je do mene". Dok su izvodili pesmu, na video-bimu prikazana je Darkova slika.

A, onda se na bini pojavila Severina, koja je publiku bacila u trans. Zajedno sa Sašom otpevala je duetsku pesmu "More tuge", što je publika dočekala i ispratila ovacijama i burnim aplauzom. Zatim su se na scenu ponovo vratile Ministarke i sa Severinom izvele hit "Uno momento", pa je Arena podsećala na veliku diskoteku.

Okupio pola estrade

Saša Matić poznat je po tome što ga kolege cene i poštuju, pa ne čudi što se na njegovom koncertu u Areni okupilo pola estrade. Među prvima došao je njegov brat Dejan Matić, a bili su i Ilda Šaulić, Dajana Jakšić, Dragan i Olja Kojić, Šaban i Goca Šaulić, Darko Lazić i Ana Sević, Anastasija Ražnatović sa drugaricom Mašom Terzić, Sanja Đorđević, Mlađan Dinkić, Damir Handanović, Marina Tucaković i mnogi drugi. I svi su uglas rekli da se ne sećaju kada su se tako dobro proveli na nekom koncertu, kao na ovom Matićevom nastupu.

- Hvala vam, ovo ću zauvek pamtiti - rekao je Saša i za kraj otpevao pesmu "Samo ovu noć". Međutim, publika nije dozvolila Matiću da tek tako siđe sa scene, pa se vratio na bis i otpevao još nekoliko pesama.

2024 © - Vesti online