Utorak 08.03.2016.
13:57
Vestionline, mozzartsport.com

Raduljica: Zvezda nam je dužnik, želimo da pobedimo u Beogradu!

Reuters
Biće Zvezda padalica: Miroslav Raduljica

Osvajanje domaćeg kupa u velikom stilu oduševilo je sve u Panatinaikosu, ali posle kratkog slavlja u redovima grčkog velikana svi su fokusirani na naredni veliki izazov - Crvenu zvezdu. Zeleni će gotovo izvesno biti bez podrške svoje publike u Kombank Areni, ali srpski centar Miroslav Raduljica ne krije da bi voleo da se crveno-belima oduži za poraz u OAKA Areni u prvom delu Top 16 faze.  

- Uzeli smo prvi trofej u sezoni i naravno da smo svi jako srećni. Znao sam još onog trenutka kada sam dolazio u Panatinaikos da ću doživeti ovakve stvari. Panatinaikos je tim koji uvek ide na pehare. Ali, sada već razmišljamo o Crvenoj zvezdi i utakmici u petak. To je jako važan meč za nas, a igramo protiv rivala koji nam je ostao dužan zbog onog poraza u Atini. Zato mi želimo da slavimo u Areni i poravnamo račune. Naravno, nama je najvažnija pobeda, jer ćemo tako znatno uvećati šanse da se plasiramo u četvrtfinale - rekao je Raduljica za grčki Etnosport. 

Istog mišljenja je iskusni organizator igre Nik Kalates, koji jedva čeka utakmicu sa najvećim konkurentom za treću poziciju na tabeli Grupe E.  

- To što smo osvojili prvi trofej ne mora ništa da znači. Sada moramo da se okrenemo ostalim peharima koji su nam na raspolaganju. Idemo korak po korak, a tako i razmišljamo. Sada nam je protivnik Crvena zvezda i zato moramo da zaboravimo na sve što je bilo i sve misli usmerimo na utakmicu u Beogradu - poručio je Kalates.

2024 © - Vesti online