Ponedeljak 07.03.2016.
16:45
Vestionline

Hrvatski as poklonio semafor klubu iz Republike Srpske

Reuters
Pomogao prijatelju: Ivan Rakitić

Reprezentativac Hrvatske odlučio je da donira semafor koji ispunjava evropske uslove klubu iz Republike Srpske, a o ovom potezu Radnik je objavio na svojoj Fejsbuk stranici.

- Gradski stadion u Bijeljini će uskoro dobiti novi semafor koji ispunjava sve evropske standarde. Sponzor je ni manje ni više nego prvotimac Barselone i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Hvala ti, majstore - zahvalio se klub iz Republike Srpske.

Razlog zašto je Rakitić pomogao Radniku je Mladen Krstajić, čelni čovek Radnika. Njih dvojica su veliki prijatelji, a to prijateljstvo datira iz vremena kada su nosili dres Šalkea. 

- Sve pohvale za Ivana Rakitića, koji je uspeo na predlog i organizaciju mog prijatelja Petra Stevića odazvati se akciji kako bi Gradski stadion u Bijeljini dobio novi semafor. Ovo je sjajan Ivanov gest, sa kojim sam u Šalkeu proveo pet godina. Radi se o fantastičnom čoveku, koji je bez imalo razmišljanja prihvatio Petrov predlog. Velika je čast imati takvog prijatelja, a ovom prilikom u svoje lično ime i u ime grada Bijeljine mnogo mu se zahvaljujem na onome što je za nas učinio. Za Radnik je ovo velika stvar u trenucima dok imamo najbolje rezultate u Premijer ligi otkako se klub takmiči u elitnom bosansno-hercegovačkom društvu - rekao je Mladen Krstajić, predsednik Radnika.

2024 © - Vesti online