Subota 05.03.2016.
14:22
Vestionline

Zašto je pčelar iz Kupinova napustio "Parove"?

youtube.com/ Parovi TV HAPPY
Izgubio i honorar i mora da plati kaznu: Miki Đurićić

- Ne želim više da se takmičim! Ne mogu više. Mislio sam da mogu da izdržim, ali ne mogu. Nadao sam se da će me produkcija izbaciti, kako bih uspeo da zadržim novac, ali eto... Ja sam navikao na ravnicu, na prostranstvo - poručio je Đuričić.

Đuričić je sinoć, pošto se posvađao sa Jovanom Tomić Matorom i Morenom Marjanović poslat u izolaciju. Tražio je razgovor sa produkcijom i odlučio da napusti takmičenje.

- Istina je, Miki Đuričić je napustio dalje takmičenje za nagradu od 80.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara. Zabavno humoristički program „Parovi“ prerastao je u rijaliti seriju, učesnici se bore za vrednu nagradu, a oni koji žele da napuste takmičenje to mogu da učine, s tim što se moraju ispoštovati odredbe potpisanog ugovora. Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, ukoliko ih ne izbace glasači ili produkcija, učesnici koji napuste viliu ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 evra - poručili su iz Hepija.

2024 © - Vesti online