Petak 04.03.2016.
14:16
V. Jovanović - Vestionline

Oba člana SPO-a u koaliciji s Vučićem!

Tanjug
Sramota: Vuk i Danica Drašković

Fale samo Stranka Pomora Srba (SPS) iz '90-ih godina prošlog veka, kao i Dinosaurusi Samoobmane (DS) i da, kao u vreme starog, dobrog Tite, imamo jednopartijski sistem!

Istinu na stranu, da li vi vidite, ljudi, koliko je vlast mila svim Titovim i Slobinim učenicima i koliko njih baš briga za demokratiju? Pa vidite li kakve su to strašne koalicije - da su obični ljudi u pitanju, a ne politička elita - sudili bi nam za protivprirodni blud!

Ovi ostali još veći nebitnjakovići od Srpskog Pokakanog Obraza (SPO), a čije skraćenice obuhvataju neka slova, tipa: D, S (2x), L, V, Z, M... i slična, vrlo verovatno bi ljubili skute Vučićeve, samo kad bi im on to dozvolio, jer to garantuje učešće u deobi kolača koji se zove vlast, a tu je i najmanja mrvica bolja od izostanka mrvice.

No, pošto im premijer ne dozvoljava ni skute da mu ljube, oni mogu da se igraju opozicije. Samo bi bilo lepo da, kao i svako dobro vaspitano dete, kad završe s igrom pokupe igračke, stave ih pod krevet i odu na spavanje... Kao što i mi izgleda spavamo sve ove godine, nadajući se da je ovo samo košmar i da će nas mama ujutru probuditi za školu... A neće, em nismo mali, em nas niko neće probuditi - moramo to sami da uradimo, uz pomoć hemijske olovke, i zaokruživanjem nekih drugih slova od onih gorepomentih... ako ih ima...

2024 © - Vesti online