Petak 04.03.2016.
11:55
Vestionline

Mrka: Šeki, mator sam za tebe!

Tanjug
Mator za preletanje: Milutin Mrkonjić

Na ovakvu "nepristojnu" ponudu u jeku izborne kapmanje, Mrkonjić odgovara da je on i previše mator da bi pod stare dane menjao stranačke boje.

- Zašto Milutin Mrkonjić trpi bes i izdaju Ivice Dačića? Mrko, dođi na radikalsku listu. Mi vodimo onu politiku zbog koje je Sloba ubijen u Hagu - napisao je Šešelj na svom Tviter profilu.

Komentarišući tu laskavu ponudu, Mrkonjić, poželevši Šešelju što bolji plasman na izborima, ističe da je, ipak, previše mator da bi postao radikal.

- Ja i Voja se družimo više od 30 godina. Mi pripadamo različitim političkim partijama, ja sam levičar, on je desničar, ali naše drugarstvo se temelji na nekim mnogo većim i značajnijim vrednostima od politike. Mnogo poštujem njegovu borbu u Haškom tribunalu i politiku koju je tamo sprovodio, kao i to što kaže za Slobu - kazao je Mrkonjić.

- Hvala njemu na ponudi, ali ja u ovim godinama stvarno ne mogu da menjam političku partiju. On me zove na listu, a liste su nešto što mene apsolutno ne interesuje niti me je ikada interesovalo. Ali iskreno mu želim da osvoji bar 10 odsto na ovim izborima! - otvoreno je poručio Mrkonjić.

2024 © - Vesti online