Četvrtak 03.03.2016.
20:27 >> 23:06h
Vestionline

EL: Lokomotiva igrala za Zvezdu, pobeda Panatinaikosa

Arhiva
Foto: Ilustracija

Ekipa Dušana Ivkovića je doživela peti uzastopni poraz, na drugoj strani  peti vezani trijumf. Za goste iz Rusije najviše poena postigao je Dilejni, ukupno 19. U domaćem timu Ertel je upisao 17.

Igrači Saše Đorđevića su nakon pobede protiv Fenerbahčea trijumfovali i protiv Unikahe. Grčki sastav je pokazao da će u nastavku sezone predstavljati veliku opasnost, a na posebnom oprezu treba da budu "crveno-beli" koji u narednoj rundi dočekuju PAO.

Najbolji u redovima pobednika bio je Vilijams sa 16 poena, Raduljica je dodao 12, a Pavlović pet. U poraženom taboru, Kuzminskaks je imao 16 poena.

                                                         

ABA liga
Još jedan poraz Cedevite

Goste je do pobede vodio Sloter sa 17 poena, u domaćem timu ubedljivo najbolji bio je Pulen sa 26 poena. Cedevita sada ima sedam poraza i samo dve pobede u grupi E, dok je Darušafaka ostavrila treći trijmf. Gosti su u prvom poluvremenu ruskom timu dozvolili da napravi veliku razliku i da na odmor ode sa udeljivom prednošću (48:29).

Domaćin je u nastavku održavao vođstvo i laganao došao do pete pobede u Top 16. Na drugoj strani, sastavu iz Španije, ovo je bio peti poraz u grupi F. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Šved sa 16 poena, kod Barse jedini koji je imao dvocifren učinak bio je Doelman sa 14.

U narednom kolu "Katalonci" dočekuju CSKA, dok Himki gostuje Laboralu.

2024 © - Vesti online