Četvrtak 03.03.2016.
10:52
Vestionline

Mali kao Koperfild: Ove radove ne vidite golim okom!

Tanjug
Pored Beograda na vodi, Siniša Mali se bavi i iluzionarstvom

- Važno je da ti ljudi, ne samo tokom leta, sada više neće imati problem sa snabdevanjem vodom, nego će i veliki broj naših sugrađana po prvi put dobiti pijaću vodu - rekao je Mali, dodajući da je definisan program da u narednih osam godina svaki građanin Beograda dobije priključak na kanalizaciju, vodu, dobije asfalt do svoje kuće. 

On je istakao da veruje da, ukoliko se ne poboljša kvalitet života svih tih ljudi, odnosno, ukoliko se oni građani Beograda koji žive u prigradskim opštinama budu osećali kao građani drugog reda, nisu ispunili obavezu, cilj. 

- Ovo su radovi koje ne vidite golim okom, koje ne radite u predizbornoj kampanji, ovo su radovi koje radite zbog toga što čvrsto verujete u to da tim ljudima treba obezbediti i kanalizaciju i vodovod i asfalt - rekao je Mali. 

Mali je ocenio i da je vodovod Zučka kapija - Kaluđerica važan jer će na njega biti priključena i IKEA koja predstavlja veliku investiciju u tom delu Beograda, koja će zaposliti stotine sugrađana i koja će doneti nove investicije i radna mesta. 

Prema njegovim rečima, to je primer kako je važno investirati u infrastrukturu kako bi se, ne samo povećao kvalitet života ljudi, već i privukle investicije - Investiramo u obilaznicu oko Beograda, projekat Beograd na vodi, kanalizacije, vodovod kako bismo ponovo u Beogradu otvarali fabrike i nova radna mesta - rekao je Mali. 

On je najavio i da će se, ono što je važno za Grocku, polovinom marta krenuti u prve radove na izgradnji kanalizacione mreže. Ocenjujući da je to dobra vest za više od 50.000 ljudi koji tamo žive, gradonačelnik je istakao da se niko time nije bavio decenijama, a da će sada i taj problem biti rešen. 
 

2024 © - Vesti online