Četvrtak 03.03.2016.
09:24
Vestionline

Odjekuje Evropom: Kosovo je oteto od Srbije!

youtube.com
Brani Srbiju bez prestanka
youtube.com

Ovaj francuski poslanik poznat je po tome što je u Evropskom parlamentu uvek na strani Srba i Srbije, a u više navrata govorio je o zločinima nad srpskim stanovništvom koji su počinjeni od strane Albanaca s Kosova na, kako kaže, otetoj teritoriji od Srbije!

On je na svom Jutjub kanalu okačio govor kojim se obratio poslanicima Evropskog parlamenta 19. februara prilikom rasprave o usvajanju Izveštaja Dejvida Mekalistera o napretku Srbije.

- Ako želimo da izveštaj bude fer, zašto se u njemu ne pominju anti-srpski i anti-pravoslavni potezi "Kosova", mafijaške države. Zašto da zaboravimo našu dužnost, da se setimo, naše sramote za one zločine koje smo počinili nad srpskim narodom?! Za NATO propagandu, lažne dokaze o etničkom čišćenju, napravljenim od strane Nemačke, da bi se podržalo bombardovanje svi ti dokazi uništili su ekonomiju i nerod te zemlje. Zašto da ćutimo o onome što smo stvorili na Kosovu, mafijašku državu, koji smo mi izgradili na osnovu kriminalnih klanova, uzimajući deo teritorije od Srbije? - rekao je on.

Pogledajte ceo govor Žan-Luka Šafhausera:

2024 © - Vesti online