Četvrtak 03.03.2016.
02:45
M. Todorović - Vesti

Stravična tragedija u Sokobanji: Kablom zadavila ćerku, pa se obesila

facebook.com
Ivana Majstorović

Sumnja se da je prvo zadavila svoju ćerku, a onda se obesila. Tela žene i devojčice pronađena su oko dva sata juče ujutru, pošto je preksinoć oko 19 časova prijavljen njihov nestanak. Policija je saopštila još samo da je utvrđivanje detalja ove tragedije u toku i da je na rešavanju misterije kako se sve dogodilo uključena i Policijska uprava Zaječar.

Dobrostojeća porodica

Razloge zbog čega se Ivana odlučila na ovaj korak niko ne zna. Porodica je bila dobrostojeća i materijalno nije bila ugrožena. Pored svega ostalog, Ivanini roditelji nedavno su završili izgradnju velikog objekta hotel-vile u samom centru Sokobanje.

Prema pouzdanim saznanjima, posle bezuspešne potrage za ženom i devojčicom u utorak uveče i do kasno u noć po Sokobanji, tražene su kod rodbine i prijatelja, ali ih nigde nije bilo, pripadnici policije obili su ulazna vrata i ušli u kuću u kojoj je Majstorovićeva živela sa svojom ćerkicom. Na prizemlju i spratu nikoga nije bilo, ali na tavanu kuće pronađena je obešena Ivana Majstorović. Nešto kasnije telo njene kćerkice Natalije policija je otkrila u jednom ormanu uspavaćoj sobi. Oko vrata devojčice bio je obmotan produžni kabl.

Majstorovićeva je sa ćerkicom živela u kući nedaleko od porodične kuće svoje majke Gordane Pantelić i očuha Siniše, koji poseduju Agenciju za osiguranje i registraciju vozila i radionicu za tehnički pregled. Kako smo saznali, do pre dve godine Ivana je sa suprugom i kćerkicom živela u Beogradu. U Sokobanju se vratila pred polazak ćerkice u školu jer je njen suprug i Natalijin otac otišao u Italiju da radi i neposredno pošto joj je rođeni brat poginuo na ulazu u banju pod Ozrenom.

Pretpostavlja se da se ova porodična tragedija, kakva se inače u Sokobanji ne pamti, dogodila tako što je Ivana zadavila svoju kćerkicu, a potom se popela na tavan kuće i obesila.

2024 © - Vesti online