Četvrtak 03.03.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Lekovi za Davidovo srce

V. Sekulić
Slatki paket: Poklon "Vesti" Davidu Dimitrijeviću

Njegov pejsmejker koji mu je ugrađen još kao bebi od 11 meseci biće ovih dana na proveri i verovatno će David morati da se podvrgne novom hirurškom zahvatu. Dosadašnji nalazi sa beogradskog Instituta za majku i dete govore da je bolest pod kontrolom, ali ipak samohrana majka Snežana mora svaki mesec da izdvoji sredstva i za lekove, bez kojih Davidovo srce ne bi moglo da radi.

Zahvaljujući čitaocima "Vesti", lokalnim sveštenicima i građanima Srbije, koji se smenjuju sa svojim prilozima, ova siromašna porodica u poslednja četiri meseca nema više problema sa kupovinom medikamenata, ali ni odeće i obuće. David je krenuo u vrtić, ali ubrzo i prestao jer je putovanje do ove ustanove za njegovo slabo srce ipak predugačko. Hvala svima na donacijama.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online