Ponedeljak 29.02.2016.
08:45
Vestionline, mozzartsport.com

Video: Spaleti se plazio, Toti delio žvake i polivao stolice vodom!

Tanjug/AP
Veselo u Rimu: Toti na rukama saigrača

Tako nešto se može naslutiti po reakcijama Lučana Spaletija i Frančeska Totija na klupi za rezervne igrače tokom utakmice sa Empolijem, u kojoj je Vučica došla do šestog uzastopnog slavlja u Seriji A i makar na dan se probila do treće pozicije na tabeli.

Toti ponovo nije ulazio u igru, ali mu to nije smetalo da se još jednom dobro zabavi na klupi za rezervne igrače, gde je vreme "ubijao" polivanjem stolica na kojima su sedeliSpaletijevi pmoćnici. Za kompletnu pozitivnu atmosferu pobrinuo se i sam Spaleti, koji je često pravio razne komične grimase, a jednom se čak i isplazio svojoj klupi, što je zabeležila i televizijska kamera.

Po završetku meča, dok su igrači Rome išli ka svojim navijačima, Spaleti je sa leđa gurkao Totija, što samo govori da je "zdrav" kontkakt između njih ponovo uspostavljen.

Ipak, Toti je već poručio da želi da igra, tako da bi strateg Rome uskoro mogao ponovo da ga pošalje na teren, jer ni njemu sasvim sigurno ne odgovara da bude na "ratnoj nozi" za čovekom iza kojeg je u stanju da stane čitav Rim.

2024 © - Vesti online