Subota 27.02.2016.
02:30
Vestionline

Vatreno uzbuđenje: 5 načina da razbuktate strast u njoj

wikipedia.org
Dovedite je do ludila

Pričajte sa njom

Mnoge studije i nedavna istraživanja pokazuju da je otvorena, zdrava komunikacija između partnera dobitna kombinacija na duže staze. Slobodno se upustite u prljave razgovore i opišite kako se osećate, a time ćete svojoj devojci pokazati da ste spremi za zdrave seksualne dijaloge. Šapućite joj na uho koliko uživate u tom trenutku ili je zadirkujte.

Ne plašite se njenog tela

- Često mi se dešavalo da me muškarac dodiruje, ali kad ispustim neki zvuk, da nastavljaju snažnije, povuku se odmah ili pokušaju da odmah pređu na čin seksa, a to me momentalno ohladi - kaže Rebeka (29).

- Želim muškarca koji će više da me sluša i da nauči kako da me dodiruje umesto da žuri i srlja u seksualni odnos - dodaje ona.

Počnite razgovorom s devojkom o tome šta ona tačno voli, postavljajte joj pitanja i pažljivo slušajte njene odgovore. A onda istražujte njeno telo i uživajte.

Kontakt očima

- Ponekad dok vodimo ljubav, moj dečko na trenutak zastane, poljubi me snažno i gleda me direktno u oči dok polako nastavlja sa odnosom - kaže Nikol (27).

- Postoji nešto toliko intenzivno u tome da se još više uzbudim - dodaje Nikol.

Iako je lako održati kontakt očima dok ste u misionarskoj pozi, pokušajte da održavate ovu konekciju u bilo kojoj pozi i videćete da ćete je još više uzbuditi.

Ne budite tihi

Baš kao što volite da slušate dok vaša devojka ispušta zvukove tokom seksa, tako i njeno uzbuđenje raste kada joj odgovorite na neki pokret ili poljubac.

- Totalno me izludi kada je muškarac tih u krevetu. Pogotovo kada se baš trudim da ga učinim srećnim - kaže Kajla (25).

- Kada čujem da muškarac baš uživa u odnosu, to me još više uzbuđuje i pokreće da ga još više zadovoljim - objašnjava ona.

Ne treba da vrištite, ali se ne bojte da pustite zvuk i odgovorite na njen strastveni poljubac.

Menjajte brzinu

Često je ono što seks čini zanimljivim jeste baš slatko iščekivanje .Kada ste u dužoj vezi s jednim partnerom, bitno je ne samo da stalno menajte pozicije, već i brzinu.

- Moj dečko započne veoma lagano, a onda duboko i intenzivno, pa se ponovo vrati na sporo. Nikad ne znam šta da očekujem ili koliko ćemo brzo da promenimo pozu i to je ono što me još više uzbuđuje - objašnjava Kristin (31).

2024 © - Vesti online