Petak 26.02.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Sa verom u pobedu

Vesti
Dva hrabra bića: Mia Torbica sa majkom Sanjom

Sudbina ma kako da je surova bila prema ovom nedužnom detetu koje je već jednom pobedilo opaku bolest, pružila im je i mogućnost da uz pomoć savremene medicine, nade i vere, odnesu još jednu pobedu. Svaka je borba - pobeda.

U tome im pomažu brojni prijatelji, znanci, humanitarci i nepoznati plemeniti ljudi koji su dosad uplatili 105.000 evra. Jedna od poslednjih donacija iznosila je 13.000 evra, a darovala ju je čuvena međunarodna organizacija "Srce za decu", Ein Herz für Kinder iz Nemačke. Nažalost, za celokupni zahvat transplantacije kostne srži potrebno je 148.000 evra, što znači da samohranoj majci tri ćerke još uvek nedostaje 43.000 evra.

- Novac zaista jeste prepreka, ali mi ne odustajemo. Dobili smo dozvolu od rimske bolnice da se pristupi lečenju bez uplaćene celokupne sume. Verujemo da će nam posle srpske, nemačke pomoći i apel u italijanskoj štampi. Hvala im. Nastavljamo sa sakupljanjem finansijskih sredstava, molimo vas, dobri ljudi, ostanite srcem uz nas - poručila je majka koja o svim promenama i novim uplatama obaveštava javnost preko Fejsbuk stranice "Pomoć za Miu Torbicu".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online