Subota 07.11.2009.
12:05
V. Tasić - Vesti

"Farma" otkrila sve Cakanine operacije

Stalno se svađa, voli da popije, a koleginice "časti" sočnim psovkama. Kada je nedavno u igri "Istina ili laž" priznala da ima silikone u grudima mnogi su se iznenadili, ali ne i njeni bliski prijatelji koji znaju da je do sada više puta korigovala svoje nedostatke.

Cakana je godinama odbijala da ode pod nož zato što je imala strah od operacija, ali godine su prolazile i ostavljale traga na njenom licu i telu, pa je, ipak, odlučila da nešto preduzme. Kako se priča, na prvu operaciju klempavog uha otišla je na nagovor bliske prijateljice Leontine Vukomanović.

Godinama je Cakana patila što joj je jedno uho klempavije od drugog i raznim trikovima je bez uspeha pokušavala da to sakrije. Na kraju je odlučila da posluša Leontinu i pomoć potražila u jednoj beogradskoj klinici za estetsku hirurgiju.

Korekcija je urađena u lokalnoj anesteziji, trajala je svega pola sata i odmah po završetu operacije otišla je kući. Nije imala bolove, glava joj je bila umotana u zavoje, ali se potrudila da je niko ne vidi takvu.

Prezadovoljna svojim novim izgledom i cenom od samo 600 evra koliko je platila za rešavanje problema klempavog huha, odvažila se da koriguje i ostale delove tela. Strahovi su nestali i ubrzo je ponovo legla na operacioni sto.

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 07.11.)

2024 © - Vesti online