Utorak 23.02.2016.
08:28
B. Božin - Vesti

Pljačku dilera platio glavom

Reuters
Nemačka policija otkrila: Albanac ubijen zbog krađe

Naime, pre tri meseca su trojica maskiranih muškaraca došli su u jedan klub zatvoren za javnost, ali su znali "tajni znak kucanjem", pa su pušteni unutra. Odmah su među gostima našli Kuštrima P. i pucali mu u lice, posle čega su pobegli.

Prva se mislilo da je žrtva slučajno izabrana, međutim, nemački mediji su dobili informacije da je ubijeni Albanac nekoliko nedelja ranije provali u jedan lokal u Kelnu, vlasništvo dvojice trgovaca drogom. Odatle je odneo ne samo novac iz kase, već i automat za kocku u kom se neznajući nalazila skrivena droga vredna nekoliko hiljada evra.

Pobesneli dileri odmah su raspisali ucenu od 4.000 evra kao nagradu za onoga ko im da informaciju o tome ko je provalnik, navode u policiji za medije. Ubrzo im se javio poznanik Kuštrima P, koji im je javio ime kradljivca, a sumnja se da je upravo on u noći ubistva iz toaleta javio trojici ubica da je žrtva unutra.

Na pitanje novinara o tome dokle se stiglo sa istragom, državni tužilac Ulrih Bremer je rekao samo da se ona vodi "u više pravaca i da ima nekoliko osumnjičenih", ali nije želeo da iznese više detalja.

Cinkaroš ostao bez nagrade

U celoj ovoj priči tragikomično je i to da kada se osoba koja je otkrila identitet Kuštrima P. javio narko-dilerima da podigne nagradu, oni su odbili da mu je isplate. Razočaran, ovaj cinkaroš se javio policiji i ispričao im šta se desilo. Sada je smešten u program za zaštitu svedoka kako mu se mafijaši ne bi osvetili.

2024 © - Vesti online