Nedelja 21.02.2016.
19:26
Vestionline

Đoganijeva ćerka: Zbog roditelja sam išla kod psihijatra!

facebook.com
Luna je prošla kroz težak period posle razvoda roditelja

Izjave u kojima njeni roditelji za medije govore ružne stvari jedno o drugom, kao i tvrdnje da je njen otac tukao majku, za Lunu su bile strašne, pa je zato potražila stručnu pomoć.

- Bila sam pod velikim stresom jer sam na ulici slušala: "A to je ona mala čiji roditelji su se razveli, u novinama je pisalo to i to...". Tada sam pomoć potražila od psihijatra, i dosta mi je pomogao. Shvatila sam da, nažalost, nisam mogla da biram to da ću biti dete razvedenih i poznatih roditelja - kaže Luna, a prenose tabloidi.

"Mama je veći psiho od tate"

Luna priznaje da su joj oba roditelja znatiželjna kada su njeni momci u pitanju.

- Tata uvek ima primedbe na moje momke. Za njega ću uvek da budem beba koja je još mlada da ima dečka. Želi da bude u sve upućen, ali me ne prati i ne špijunira mi telefon. Uvek me savetuje da se pazim jer ima različitih momaka. Mama je veći psiho od njega kada su moji momci u pitanju, ona traži sve da zna, od urinokulture do porodičnog stabla - uz osmeh priznaje Anabelina i Gagijeva ćerka koja je podržala tatu u odlasku u rijaliti.

- Mislim da je farma velika glupost, ali sam mu rekla da uđe ukoliko to želi. Nadam se da se neće potući tamo jer sam jedino to tražila od njega. Teško ga je isterati iz takta, ali ako do toga bude došlo, neće moći niko da ga zaustavi - iskrena je Luna Đogani.

2024 © - Vesti online