Nedelja 21.02.2016.
14:27 >> 16:56h
Vestionline

Novi Partizan - nova bruka: Lekcija "romantičara" na Vračaru

partizan.rs
Darko Brašanac postigao prvi gol za Partizan u drugom delu sezone, ali to nije bilo dovoljno ni za bod 

Trener tima iz Humske Ivan Tomić je najavljivao neki novi Partizan na proleće! I to zaista jeste drugačiji tim u odnosu na onaj u jesenjem delu sezone, sa mlađanim Bogosavacem, Mihajlovićem, Birmančevićem, Vlahovićem, Kosovićem, "otpisanim" Stevanovićem i Petrovićem, veteranom Ilićem, ali... Crno-beli su opet razočarali i nastavili sa katastrofalnim igrama i rezultatima u ovoj sezoni.

Rezultati: OFK Beograd - Partizan 2:1 (Jovović 57, Pavlovski 63 - Brašanac 22), Voždovac - Radnik Surdulica 2:1 (Terzić 73, Masović 80 - Stanković 71), Radnički - Javor 2:0 (Todorović 39, Marjanović 73).

Bez bolesnog Božinova, neposlušnog Oumarua, Partizan je popio novu gorku pilulu. Iako je vodio posle prvih 45 minuta golom Darka Brašanca, u nastavku susreta, "romantičari" su preokrenuli rezultat i ostvarili zlatna tri boda u borbi za opstanak. Za samo šest minuta, pojačanje iz Crvene zvezde Vladimir Jovović i povratnik na Karaburmu Marko Pavlovski matirali su golmana Partizana Kljajića i nagovestili nastavak sumorne sezone Partizanu.

Fudbaler Partizana Dušan Vlahović ušao je u igru u drugom poluvremenu protiv OFK Beograda i tako sa 16 godina i 24 dana postao najmlađi debitant u istoriji kluba.

Uprava napolje, skandirali su navijači Partizana u poslednjim trenucima susreta. Jasno je da su "grobari" izgubili strpljenje, a već naredne subote, Partizan očekuje 150. večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj.

Pogledajte sve golove sa Vračara!

Pavlovski - 2:1!

Jovović - 1:1!

Brašanac - 0:1

2024 © - Vesti online