Petak 19.02.2016.
19:11
Vestionline

BIA naterala babu da kleči, ona ih prijavila policiji

pixabay.com
Baba razotrkrila BIA specijalce

Naime, ova Beograđanka pozvala je preksinoć oko ponoći stanicu policije u Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava.

Patrola je odmah upućena na lice mesta i najpre su zakucali na njena vrata. Mislili su da će to biti jedna od rutinskih intervencija i da ženu verovatno uznemiravaju mlade komšije koje u stanu prave žurku. Međutim, kada su razgovarali s njom, ona im je iznela pomalo čudne optužbe, piše "Alo".

- Tada je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom - navodi sagovornik lista "Alo!" i dodaje da je patrola, po protokolu, zakucala i na vrata komšija. Međutim, tamo ih je čekalo novo iznenađenje.

- Vrata im je otvorio pripadnik specijalnih jedinica. Ispalo je da su "sumnjivci" bezbednjaci koji tu borave jer obezbeđuju jednu štićenu ličnost, odnosno jednog visokog političkog funkcionera.

2024 © - Vesti online