Petak 19.02.2016.
14:34
Vestionline, mozzartsport.com

Iliev: Vazura je bolji od Zečevića!

partizan.rs
Pohvalio "generalnog": Iliev na predstavljanju Evertona

- U prelaznom roku smo se vodili analizom da su sve novajlije igrači koji će se sigurno uklopiti u našu ekipu. Da su ozbiljna i prava pojačanja. Nismo želeli da se zalećemo, da po svaku cenu dovodimo "brdo" igrača, pa da posle nekoliko meseci konstatujemo da su promašaji. Cilj je da se više ne prave promašaji - rekao je Iliev. 

Izuzetno pohvalno i nadahnuto Ivica Iliev je govorio o svojim saradnicima. Podređenima i nadređenima.

- Imamo vanserijskog trenera Ivana Tomića, a uz njega stručni štab kakav nisam doživeo tokom svoje igračke karijere. Čovek se posvetio Partizanu maksimalno. Savršen je. Imamo predsednika Ivana Ćurkovića, veličinu poput Kineskog zida, priznatog na svim meridijanima. Boljeg ne možemo. Imamo i generalnog direktora Miloša Vazuru, čoveka koji je za godinu dana uspeo da dug, koji se gomilao, smanjio za 20 odsto. Poseduje potencijal da prevaziđe Žarka Zečevića. 

Ivica Iliev je sam sebi postavio pitanje kakvog sportskog direktora ima klub iz Humske 1.
- Ne bežim od svega što sam uradio. Imamo nikad mlađu, ali nikad vredniju ekipu. Mi koji smo igrali fudbal nešto malo bolje znamo od većine ljudi u državi. Nisam direktor koji će iz Afrike ili Južne Amerike dovoditi igrače od 19 godina, znam da su naša deca najbolja. Stojim iza svega. Posledice bi samo ja trebalo da snosim. Ovde se prave planovi za veliki Partizan, a ne da se zamažu oči medijima i navijačima. Verujte mi, pre bih voleo da u prva dva meseca ne bude, pa da ja platim ceh, a da se posle toga pokaže da je reč o pravim vrednostima. Sutra nemojte da pričate kako ne valja ovaj ili onaj, može samo da ne valja Ivica Iliev - rekao je direktor crno-belih.
 

2024 © - Vesti online