Petak 19.02.2016.
13:55
Tanjug, Vestionline

Božović: Želimo da postavljamo nove rekorde

crvenazvezdafk.com
Veruje u dobro proleće: Miodrag Božović

- Očekujemo još jednu pobedu i sve drugo bi bilo iznenađenje. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali treba to da potvrdimo i na terenu. Imamo 19 pobeda u nizu, ali želimo da napredujemo još više i da naravno da postavimo nove rekorde i ostanemo zabeleženi u istoriji Crvene zvezde - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.    

On je dodao da nema kadrovskih problema pred sutrašnju utakmicu i istakao da od starta utakmice njegov tim mora da nametne svoj tempo igre.

- Mi smo domaćini i mi smo Crvena zvezda. Trebalo bi da nametnemo svoj tempo. Treba da nateramo protivnika da razmišlja o nama. Potpuno zavisimo od naše igre - rekao je crnogorski stručnjak i dodao da je tim jači nego u jesenjem delu šampionata.  

- Novim igračima smo dobili konkurenciju u ekipi i to bi trebalo da doprinese kvalitetu. Mislim da smo jači nego jesenas i očekujem da igramo još bolje u nastavku sezone - zaključio je Božović.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana na programu je sutra od 14.00 sati na stadionu Rajko Mitić.

2024 © - Vesti online