Ponedeljak 24.05.2010.
19:35
Vestionline

Morati želi da vrati Mihajlovića

Morati, koji se još miri s Murinjovom iznenadnom odlukom da napusti "Đuzepe Meacu" odmah po osvajanju Lige šampiona, kaže da mu se jako dopada rad srpskog stručnjaka, i da se nalazi na vrhu liste kandidata za novog trenera Intera.

"Nisam još doneo odluku o novom treneru, ali sviđa nam se Mihajlović. Karakteran je i brzo uči, igrači ga poštuju, a među mnogima ima i prijatelje", rekao je Morati i dodao:

"Meni se Mihajlović dopada i poštujem ga. Iako još nisam doneo odluku o novom treneru, potvrdiću vam da bih voleo da angažujem Mihajlovića".

Srpski trener je za sada zakopčan do grla, ali je za očekivati da se već koliko sutra ili u sredu sretne sa svojim starim drugom Masimom i utanači detalje ugovora.

Ambicije šampiona Evrope se znaju, a nije na odmet ni reći da je za preuzimanje klupe Intera od Žoze Murinja potrebno dosta hrabrosti i čvrste volje za uspehom.

Nakon što je Roberto Manćini napustio klub, Mihajlović, koji sada ima 41 godinu, imao je neuspešnu epizodu kao trener Bolonje, ali je izgradio sebe kao jednog od trenera čije vreme u Seriji A tek dolazi. Spasao je prosečnu Kataniju kroz izuzetno zanimljiv i lepršav fudbal uprkos tome što je ovaj klub bio zakovan za dno u decembru prošle godine.
 

2024 © - Vesti online