Četvrtak 18.02.2016.
09:11
Vestionline

Pizaro: Jedite picu i čokoladu!

Reuters
Da biste bili odličan strelac, izgleda da ne morate da slušate samo savete nutricionista, možete i nešto za dušu da pojedete...

Ovaj 37-godišnji Peruanac šesti je na listi najboljih golgetera u istoriji nemačkog prvenstva sa 181 pogotkom, ali ističe da mu čudan način ishrane za profesionalca nije smetao.
Ipak, kako mu se bliži kraj karijere Pizaro želi duže da traje, pa je korigovao ishranu pod nadzorom specijalista u toj oblasti. 

- Nedostaje mi mnogo čokolada, ali sada imam više energije. Osećam se mnogo bolje i izgubio sam dve ili tri kile - rekao je Pizaro, a prenosi agencija AP. 

Iako u poznim igračkim godinama bivši napadač Čelzija i minhenskog Bajerna nije zaboravio da postiže golove, što je dokazao i nedavno protiv Herte (3:3) kada se dva puta upisao u listu strelaca. 

Peruanskom veteranu je duel protiv Borusije iz Menhengladbaha početkom februara bio tačno 400. utakmica u nemačkom šampionatu, ali on ne želi tu da stane. Namerava da potpiše novi ugovor sa Verderom jer mu aktuelni ističe na kraju sezone. 

- Imamo planove da produžimo saradnju. Sada nam je prioritet da obezbedimo opstanak - rekao je sportski direktor "zelenih" Tomas Ajhin.

2024 © - Vesti online