Sreda 17.02.2016.
12:31
Vestionline, mozzartsport.com

Anderleht spremio 4.000.000 evra za Đuričića!

Fonet
Novo dokazivanje: Filip Đuričić

Nije bilo mnogo onih koji su verovali da bi Filip Đuričić mogao da podigne svoju karijeru iz pepela posle neuspelih misija u Benfiki, Majncu i Sautemptonu.

Bilo je još više onih koji su mislili da će Anderleht biti poslednja velika stanica u karijeri srpskog reprezentativca, ali stvari se polako menjaju u korist nekadašnjeg bisera Crvene zvezde. Blistava izdanja u dresu Kraljevskog kluba iz Brisela naterala su belgijske novinare da „poguraju“ Upravu kluba ka odluci da što pre pošalju zvaničnu ponudu za Đuričića i tako kaparišu veliko pojačanje za budućnost. Izgleda da su mediji u svojoj nameri uspeli. 

Kako javlja ugledni belgijski list Nieuwsblad, Anderleht je spreman da Benfiki pošalje ponudu od 4.000.000 evra, što je duplo manje od otkupne klauzule koju u svom ugovoru ima Đuričić. Ali, posle sukoba koji je mladi ofanzivni vezista imao sa Benfikinom legendom Rui Košta, nakon čega je i odstranjen iz prvog tima, u Anderlehtu se nadaju da bi lisabonski Orlovi mogli da popuste i pristanu na drastično umanjenu sumu novca. 

2024 © - Vesti online