Ponedeljak 15.02.2016.
10:17
Alo.rs

Zašto se Tanja Savić ne raduje početku "Farme"?

Facebook/Tanja Savić
Ne želi da se njen prljav veš iznosi u javnost

Kako "Alo!“ saznaje, Tanja se plaši da bi Bane mogao da iznese nove detalje iz njenog privatnog života i ukalja njeno ime.

- Bane je o Tanji već toliko pričao u medijima i iznosio prljav veš, da ne znam šta bi više mogao da kaže da je oblati, ali Tanja se boji da će se kroz medije ponovo provlačiti neno ime i ime njenog supruga. Kada je Bane prvi put govorio u medijima o Tanjinom odnosu sa suprugom Dušanom, javnost je jedva prestala da bruji o tome, uopšte joj nije lako - rekao je izvor blizak pevačici.

- U taj rijaliti ulaze i njene kolege, pa joj je dodatno neprijatno što će se njeno ime povlačiti po ćoškovima na imanju, da ne pričam o tome da će Banetove izmišljotine slušati milioni gledalaca - objašnjava izvor, koji tvrdi da je sve što Đokić govori o Tanjinom privatnom životu neistina.
- Blatio je i blatio jadnu Tanju, a sve što je pričao nema veze sa životom, ali bez obzira na to, nije vam svejedno kad neko vaše ime stalno javno pominje u negativnom kontekstu. U svakom slučaju, Tanja se nada da će narod shvatiti ko je Bane - završava naš izvor.

Podsećanja radi, razlaz Tanje Savić i Baneta Đokića dogodio se kada je bivši PR izneo detalje iz Tanjinog privatnog života u medije. Bane je svojevremeno rekao da je Tanju muž godinama tukao, da će propasti zbog njega, a kada je Tanja uzvratila na Banetove tvrdnje rekavši da je krpelj koji se zakači za nekog i pije krv, Bane je uzvratio rekavši: Tanjin problem nisam ja, nego njen muž“. Nakon toga je nastao pravi medijski rat u kojem su pale teške reči, a da Savićeva nije ostala dužna, govori i to da je rekla da je Bane paćenik koji joj je ukrao novac, a sada želi da joj uništi život.

2024 © - Vesti online