Nedelja 14.02.2016.
16:08
Alo.rs

Sama na Dan zaljubljenih: Rođena sam za rad, a ne za ljubav

Facebook/Milica Pavlović
Milica ne voli da srlja sa emocijama

Ipak, Pavlovićeva pomalo žali što još nema osobu sa kojom će provesti ovaj praznik, ali ističe da ne želi da forsira.

- Kada su emocije u pitanju, ne volim da srljam, niti bih se ikada upuštila u romansu, a da ne postoji jaka zaljubljenost. Nikada nisam bila devojka koja se upuštala u vezu samo da bi imala nekoga pored sebe, a dok se to ne dogodi, fokusirana sam na rad - rekla je Milica za "Alo!“.

- Zaljubljeni vole da dočekaju 14. februar sa mnom, a kada vidim toliko emocija na jednom mestu, to me podseti na to koliko je ljubav bitna. Iako još nisam pronašla pravu osobu, drago mi je da kroz svoj rad mogu da prenesem ljubav drugima - govori Pavlovićeva.

Miličin novi hit "Fijesta“ broji milionske preglede na "jutjubu“, a njena posvećenost detaljima i vrhunskom performansu ponovo je urodila plodom.

- Ja sam zaista rođeni radnik, ništa mi nije teško kada je moj posao u pitanju. Uživala sam u snimanju pesme, potom u vežbanju koreografije, a ekranizacija i predstavljanje projekta publici bilo je kruna mog rada. Drago mi je što moji verni fanovi to uvek prepoznaju i pretpostavljam da zato moje pesme tako brzo zažive - završava Milica.

2024 © - Vesti online