Ponedeljak 15.02.2016.
05:30

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Eva Mendes: Od ružnog pačeta do lepotice

Naime, zbog dečačke građe u tinejdž godinama bila je zatečena kada je telo počelo naglo da joj buja...

Vremenom je izrasla u lepoticu, ali i jednu od plaćenijih holivudskih glumica, a za njenim telom danas uzdišu milioni muškaraca, dok joj žene zavide.

Fizički izgled je nebitan

- Kao klinka na početku puberteta sam bila očajna. Sve moje školske su imale grudi, struk, bedra, zadnjicu, samo sam ja bila ravna kao daska i ružnjikava i mršava. Izgledala sam kao dečak. Ipak, ubrzo sam shvatila da fizički izgled nije važan i da se u životu ništa ne postiže zbog lepote, već zbog ambicije i neprekidnog rada i usavršavanja. Ukoliko je čovek još i lep, onda je to bonus, ali ne mora da bude prednost! Ipak, slatko se smejem kada mi prijatelji jave da su me na nekom portalu milioni glasača izabrali za najlepšu, naj - ovo, naj - ono. Prija mojoj sujeti, ali ne doživljavam sebe kao lepoticu - tvrdi 42 - godišnja Eva Mendes.

- Imam preveliki i pegav nos, veća usta i čudnu vilicu... Oko mene je toliko lepih žena i devojaka, da mi je neverovatno da me bilo ko među njima primeti - tvrdi Mendesova, a priznaje i to da joj povremno smeta što je mnogi porede sa holivudskim seks simbolima iz sredine prošlog veka.

Reuters

Evina maska za lice

- Moja maska je jednostavna, potrebna je kašičica soli i kašika grčkog jogurta. Ova dva sastojka pomešati i smesu naneti na lice i držati je na licu, vratu i dekolteu deset minuta, a zatim je isprati toplom, pa hladnom vodom i naneti malo kokosovog ulja na tretirane delove. Ovaj recept primenjivati svake druge večeri - savetuje Mendesova i dodaje da će se sve dame vrlo brzo i same uveriti u delotvonost njene maske.

- Sve što sam do sada uradila u karijeri, pa čak i ono provokativno, bilo je onako kako sam htela. Mada, nije lako obnažiti se pred nepoznatim ljudima, a bilo je i te kako škakljivih scena u mojoj karijeri kada mi je svako snimanje bilo neprijatno - priznaje ova atraktivna dama i dodaje da joj je najneprijatnije kada te scene u kojima dominira njeno razgolićeno telo - gleda njena majka..

 

#tbt #PlaceBeyondThePines #TorontoFilmFestival

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on Jul 9, 2015 at 11:22am PDT

Deca kukuruza joj otvorila vrata Holivuda

- Potičem iz patrijarhalne porodice kubanskih emigranata i imala sam sve preduslove da postanem student generacije, ali sam odustala od školovanja na Kalifonijskom univerzitetu i posvetila se glumi. Ponosna sam na svoje korene i na svoj temeprament, koji mi je zapisan u genima, isto koliko i fizički izgled. Sve su to geni - kaže Eva i otkirva da joj slava ne prija i da je neko vreme zbog toga provela u rehabilitacionom centru u Juti, na odeljenju koje se bavi odvikavanjem od zavisnosti.

- Naporno sam radila i bio mi je potreban odmor. Te dane sam provela u rešavanju intimnih i unutrašnjih sukoba. Bila mi je potrebna profesionalna pomoć - priznala je Eva, koja slovi za damu koja zdravo živi!

Teško se nosi sa slavom

- Nisam imala probleme sa alkoholom ili narkoticima, već mi je bila potrebna psihoterapija da bih se izborila sa - slavom! Ja sam iz drugog filma, nikada me nisu zanimale mondenske žurke i džetseterska okupljanja. Slava me je opterećivala i narušavala zdravlje. Terapija mi je pomogla da sve to prevaziđem i naučim da sve što imam delim sa drugima - kaže lepa Kubanka i otkriva da nikada nije kročila teretanu i da se grozi dijeta.

- Vodim računa da ono što jedem bude zdravo, ali slatkišima ne mogu da odolim. Ako sam od nečega zavisna, to je čokoladna torta - kaže glumica uz objašnjenje da je obična, zdrava i normalna žena.

- Uživam u skijanju i planinarenju koliko i u povremenom kuvanju - kaže seksepilna glumica i dodaje da mnogi žive u zabludi jer misle da silne pare baca na skupe antiejdžing tretmane, što joj takođe nije svojstveno.

2024 © - Vesti online