Nedelja 14.02.2016.
12:47
Vestionline, mozzartsport.com

Brašanac: Želim Lesteru da uzme titulu!

fkpartizan.rs
Navija za "lisice": Darko Brašanac

Valjda svi imamo tim za koji navijamo u Engleskoj, Italiji, Španiji... Obično su to timovi poput Junajteda, Juventusa, Barselone. Tako i kapiten Partizana Darko Brašanac ima svoje favorite, ali je njegov fokus u ovoj sezoni baziran na učinku Lestera. Ne krije Brašanac da popularnim "lisicama" od srca želi da osvoje šampionsku titulu.

- Možda Arsenal igra najlepši fudbal, možda najviše simpatišem Čelsi i ne mogu da shvatim kako sa istim igračima kao prošle sezone ovoliko zaostaje za liderom, ali svi navijamo da Lester izdrži trku. Ne zbog stila igre, nego zato što je reč o relativno malom klubu u poređenju sa ovima koji se bore za titulu u Engleskoj. I što se lane jedva, u poslednjim kolima, spasao ispadanja - priča Brašanac, strastveni zaljubljenik u fudbal sa kojim smo razgovarali isključivo o "ligama petice“.

- Svima bi bilo drago da ove sezone baš Lester uzme titulu. Mančester Siti, Čelsi ili Arsenal će brzo opet doći u tu poziciju, a ovo je timu Klaudija Ranijerija šansa koja se ukazala sad i ko zna kad će ponovo. Zato i ja i moje timske kolege navijamo za Lester - rekao je Brašanac.

2024 © - Vesti online