Nedelja 14.02.2016.
09:50
Alo rs, Vestionline

"Kristijan me je prodao za šaku para!"

Z. K. Munja
Razočarana Stanija

Dobrojevićeva je ogorčena zbog ponašanja nekadašnjeg prijatelja iz rijalitija i ističe da je Kristijan svojim ponašanjem izneverio njihovo prijateljstvo, a da je njen obraz nakon svega čist.

- Vođena svojom savešću i karakterom, kao i time da mi je obraz važniji od novca, deo nagrade od pobede dala sam Kristijanu. Svojevoljno, bez ikakve obaveze prema njemu i od srca. Nijednu ružnu reč nisam rekla za njega, niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe, i mene, i naše prijateljstvo zbog šake para - rekla je Stanija za list "Alo".

- Po njegovoj priči ispada da se on na farmi družio sa mnom samo da bi mi sad to druženje naplatio. Ne žalim zbog novca koji sam mu dala, iako posle svega nije zaslužio ni moje "zdravo", već što mi je on još jedno životno razočarenje i lekcija. Ja sam svoju reč održala, sad nek ide s milim bogom - poručila je Stanija Goluboviću.

Tokom emisije u kojoj je Golubović gostovao nekoliko sati nakon što je preuzeo novac od Stanije, on se žalio da mu nije jasno gde je još 10.000 evra koje mu duguje od nagrade

- Kazaću svojoj supruzi, koja misli da sam zaljubljen u Staniju: "Nisam dobio koliko sam zaslužio. Evo, izvini za moje ponašanje, evo, ako ti ovo znači, kupi sebi bombone, šminku, kolica za dete. Znam da je ovo mizerija, ali ja nisam kriv" - zaključio je Golubović.

2024 © - Vesti online