Četvrtak 11.02.2016.
18:28
Vestionline

Bandalovski: Partizan može do titule!

Reuters
Mogu mnogo bolje: Ivan Bandalovski

- Prvi cilj koji imamo pred sobom jeste da dokažemo da smo dovoljno kvalitetni fudbaleri da bismo nosili Partizanov dres. Druga ambicija je da pobedimo svaku utakmicu do kraja. Uključujući i dva večita derbija. Zatim, da osvojimo Kup Srbije. Što se prvenstva tiče, zaostajemo 26 koraka, ali bodovi se dele, imamo i dva okršaja sa najvećim rivalom... Neću da kažem da su nam šanse velike, ali ako pobedimo sve utakmice čekaćemo da Crvena zvezda pogreši - rekao je Ivan Bandalovski.

Hrabre reči, ali desni bek angažovan pre godinu dana ističe da Grobari uopšte nisu videli šta sve može ovaj tim Partizana, a i on sam.
- U Partizanu nisam pokazao najbolje iz mog repertoara. Došao sam posle duge pauze, nespreman, neke utakmice jesam dobro odigrao, za neke nisam ni konkurisao, ali u narednih šest meseci moram da pokažem .

Bugarin ističe svoje kvalitete. 
- Mogu bolje u napadu od onog što ste videli. Dok sam bio kapiten CSKA iz Sofije igra pred protivničkim kaznenim prostorom mi je bila jača strana. Sad je obrnuto, međutim, kad si bek u Partizanu moraš da igraš napred. Mogu 50 odsto bolje nego što ste imali prilike da vidite. Mislim da ću u tome uspeti, konačno sam imao vremena da se odmorim posle naporne sezone, ali i prođem kompletne pripreme, bez povreda. Dopada mi se ideja novog trenera, tačno se vidi ko šta radi i kakav stil želimo da napravimo, to je velika razlika u odnosu na prošlu godinu. 

Bandalovski je tokom boravka na Kipru zadobio poverenje struke pre Miroslava Vulićevića, dosad standardnog desnog beka Partizana.
- Neka šef odluči ko će da igra, ne mislim da sam u prednosti, pogotovo što je Vule dobar fudbaler i što je odlično kad imaš konkurenciju, jer te to tera na kvalitetniji rad. Dok je trener bio Zoran Milinković nisam osećao da sam konkurencija bilo kome, odmah me je stavio van ekipe, a tri meseca, tokom kojih nisam igrao, bila su mi najteža u karijeri - zaključio je Bandalovski. 

2024 © - Vesti online