Četvrtak 11.02.2016.
09:50
Vestionline

Senta na aparatima za disanje!

Tanjug
Miloševićev dugogodišnji telohranitelj u teškom stanju

Milenković je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog upale pluća koja se zakomplikovala i zbog koje je čak morao da bude stavljen na aparate za disanje.

 - Milenković je u teškom stanju i lekari se bukvalno bore za njegov život! Pre nekog vremena imao je tešku upalu pluća i delovalo je da se oporavio, ali se onda ponovo sve iskomplikovalo. Koliko je ozbiljna situacija najboje govori podatak da Senta u nekim trneucima ne može sam da diše i da mora da bude priključen na aparate! Prava je sreća što je reč o snažnom čoveku, bivšem džudisti, koji je uvek zdravo živeo - ispričao je anonimni izvor iz te medicinske ustanove  za "Informer".

Senta je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratilac i njegova verna senka. Javnost ga je prvi put zapazila na epskom mitingu na Gazimestanu 1989. godine, kada je stajao iza Slobe s rukom na pištolju koji je virio ispod sakoa.

 - Kad bih se nalazio sa Miloševićem, Senta je uvek bio tu negde i znam da je Sloba u njega imao beskrajno poverenje. Sve do trenutka dok ga nije ostavio, kad je došla nova vlast. Mislim da su mu ovi iz MUP čak naredili da ostavi Slobu - govorio je lidera radikala Vojislav Šešelj.

2024 © - Vesti online