Utorak 09.02.2016.
17:05 >> 17:06h
Vestionline

Vazura: I mi smo plakali kad je Andrija otišao!

instagram.com
Živković višak u Partizanu
 
- Niko u Partizanu njega ne mrzi. Naprotiv, svi ga volimo. Samo da znate, nije on jedini koji je plakao u noći kad smo odlučili da ga vratimo sa priprema. Plakali su i drugi. Bio nam je heroj minulih šest meseci. Ali, posle svega ne verujem da će se Andrija i njegova porodica predomisliti, mada bih voleo da se to desi - rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana. 
Vazura je novinarima na Kipru prepričao tok sastanka na kome je Živkoviću ponuđeno da potpiše blanko ugovor.
-  Otac Jovica i menadžer Predrag Đorđević su u jednom trenutku rekli da bi trebalo da dobiju 14.000.000 evra, na šta sam se nasmejao. Pokušao sam da organizujem još jedan sastanak, kako bismo našli rešenje, a odgovorili su da nisu u Srbiji, da se vraćaju tek 14. februara, dva dana po isteku prelaznog roka. Partizan nije mogao da čeka, doneli smo odluku o njegovom vraćanju za Beograd, zarad mira u ekipi, jer je priča uzela previše maha. 
Šta će biti? 
- Andrija i dalje može da produži saradnju. Sve od njega zavisi. Sigurno se o Živkovića nećemo ogrešiti. Sve i dalje zavisi od njih, mogu da se jave i kažu ’hoćemo da potpišemo novi ugovor’. Ako se otac Jovica javi tim rečima sešćemo za sto - rekao je Vazura. 
 
 
2024 © - Vesti online