Subota 06.02.2016.
12:42
Alo rs, Vestionline

Suzana hoće da skine Malog

Vesti
Suzana Mančić bi skinula Malog ali prvo ide da orosi vaginu

Naime, Mančićeva je za list "Alo!" ispričala šta bi sve sredila u našoj prestonici da je u mogućnosti, a zatim dodala da već sledeće nedelje ide na orošavanje vagine, a ceo postupak će snimiti kamerom.

- Treba još malo da ostarim da bi me ljudi ozbiljno shvatili u politici. Ono mesto koje bih zauzela je mesto gradonačelnika Beograda, ne bih išla više od nivoa grada - otkriva svoje planove bivša "loto devojka" i dodaje šta bi sve uradila u gradu.

- Trenutno je haos, želela bih da grad bude čist, da bude neki red u gradu, da svuda ima zelenila i cveća i da je infrastruktura bolja. Pogledajte ulice, svaka je puna rupa i sve puca po šavovima. Beograd je dotrajao i treba mu generalka. Bila bih dobar majstor da sve to promenim i napravim bolji Beograd nego sada - priča Suzana kao da je u predizbornoj kampanji i ocenjuje rad sadašnjeg gradonačelnika Siniše Malog.

- Čovek se trudi i radi onako kako može. Koliko neko radi i kako se zalaže, to se najbolje vidi po rezulatima, tako da ću se tu zadržati. Poručila bih mu da nađe lokaciju za groblje kućnih ljubimaca, mislim da je potreba za takvim mestom ogromna - poručuje voditeljka.

2024 © - Vesti online