Petak 05.02.2016.
22:02
Vestionline

VIDEO: Ministar dobio dildo u glavu!

printscreen youtube
Ministar dobio dildo od nezadovoljnih građana

Naime, Džojs je jedan od zagovornika pomenutog sporazuma, te se stoga našao na meti demonstranata koji su ga pogodili seksualnim pomagalom u glavu.

Dok je ministar davao intervju za ouklandsku televiziju, jedna žena ga je gađala dildom, i pogodila ga pravo u glavu.

- Ovo ti je zbog silovanja naše zemlje - uzviknula je demonstrankinja u trenutku dok je veliki gumeni penis nezadrživo leteo ka ministrovom licu. Obezbeđenje je reagovalo odmah zatim i privelo "napadača".

Ministar je isprva bio šokiran, a zatim se kiselo nasmejao, kada je shvatio čime je pogođen.

Džojs je novinarima govorio na povodom Dana Vaitangija, koji se obeležava u znak sećanja na sporazum Novog Zelanda i Maora, domorodaca na ostrvu.

- Mislim da je to i pomalo duhovito. Na kraju, svakog dana doživite novo iskustvo kada se bavite politikom, to je privilegija - rekao je Džojs posle incidenta. 

Novozelandski mediji pronašli su gospođu koja je gađala ministra, kako bi je upitali šta je izazvalo njen bes.

- Sporazum koji smo potpisali vodi zemlju u ropstvo. Lekove će moći da kupe samo oni najbogatiji, a svi ostali postaće robovi SAD i korporacija - rekla je ta žena.

Dvanaest zemalja Pacifičkog prstena postiglo je u ponedeljak dogovor o trgovinskom sporazumu kojim će se ukinuti najveći deo poreza na trgovinu i ulaganja, objavila je Bela kuća. Uz SAD, strane sporazuma su i  Australija, Bruneji, Kanada, Čile, Japan, Malezija, Meksiko, Novi Zeland, Peru, Singapur i Vijetnam.

2024 © - Vesti online