Petak 05.02.2016.
20:36
Vestionline

"Ko je ovde normalan dao pare pederima?"

printscreen youtube
Zabrinut za trošenje opštinskih para: Dragan Vilimonović

- Ja prvo moram da se prekrstim jer imam informaciju da je iz budžeta Opštine Trstenik finansirana LGBT populacija. Pederi. Moram da pitam, ko je ovde normalan dao pare pederima iz opštine Trstenik? - upitao je Vilimonović.

Predsednik Skupštine opštine Trstenik ga je ga je opomenuo da takve reči ne sme da koristi.

- Gospodine, nemojte da upotrebljavate takve reči, ovo je Skupština opštine, molim vas, vodite računa - upozorio je predsednik skupštine opštine.

Ovo je već vidno iznerviranog Vilimonovića dodatno iznerviralo pa je upitao da li mora da kaže LGBT.

A onda je rekao pred prisutnima:

- Gospodo, ja upotrebljavam srpske reči i ne govorim turski, engleski ni nemački. To LGBT se ovde zovu pederi. Ako neko hoće da bude peder i hoće da to finasira, neka to finansira iz svog džepa, nemoj da finansira od mojih para i od para građana ove opštine - rekao je predstavnik trsteničkih naprednjaka.

Iako je predsednik opštine pokušavao da ga zaustavi izgovorima da to pitanje nije na dnevnom redu, Vilimonović se nije zaustavljao: 

- Ko je lud da to uradi, ja moram da vidim da li je to istina? Ovi se zahvaljuju opštini Trstenik. Da li je to istina, hoću da znam? Ne zanima me da li je tačka dnevnog reda, hoću da znam - rekao je on.

Svoje izlaganje je završio kratko: - Gospodo ako ste to uradili, ovo je luda kuća.

2024 © - Vesti online