Petak 05.02.2016.
14:59
Vestionline

Rusi pretukli migrante koji su maltretirali devojke u noćnom klubu

Reuters
Loše se proveli u ruskom noćnom klubu...

"Niko ne sme da dira naše devojke"

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog "lošeg ponašanja" i vratila ih u Rusiju, kroz koju su prošli do "zemlje meda i mleka". Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci "Gandvik" i, zaboravljajući gde su, počeli da spopadaju Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu i da se sakriju, ali su ih Rusi pronašli i očitali im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca u klub, stvari su mogle zaista da eskaliraju, navode lokalni mediji.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju. Iako su posavetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj "edukaciji", prenose mediji. Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

- Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smete da zaboravite - vi ste ovde gosti - rekao je jedan od učesnika ovog incidenta.

2023 © - Vesti online