Četvrtak 04.02.2016.
19:14
Vestionline, mozzartsport.com

Ražnatović o Markusu: Ne znam šta je u njegovoj glavi

instagram.com/@mwilly
Šta se mota po Markusovoj glavi?

Bio je Markus Vilijams u Crvenoj zvezdi u dva navrata. U prvom "mandatu" igrao je sjajnu košarku, uz Bobana Marjanovića bio je najzaslužniji za sve trofeje koji su otišli u riznicu crveno-belih. Ipak, posle toga došlo je do čuvenih "defekata" koji su napravili probleme američkom košarkašu.

U drugom mandatu se nije previše zadržao, delovao je pomalo odsutno na terenu, nije prikazivao igru kakvu su svi od njega očekivali, a sve se završilo sporazumnim raskidom saradnje. Pitali smo njegovog menadžera Miška Ražnatovića da li je Vilijams imao neke ponude i šta se događa sa njim.

- Imao je strašnu ponudu iz turske lige, ali ju je odbio. Stvarno ne znam zbog čega. Rekao mi je da želi da ostane u Americi. Bila je priča oko NBA razvojne lige, ali na kraju nije ni tu zaigrao. Ne znam šta je u njegovoj glavi - rekao je Ražnatović za "Mocart sport".

Vilijams je u sezoni 2014/2015 u dresu Zvezde u proseku postizao devet poena i četiri asistencije. Sa crveno-belima osvojio je titulu šampiona Srbije, Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

2024 © - Vesti online