Ponedeljak 24.05.2010.
18:33
Vestionline

Brenin sin proslavio 18. rođendan

Glamurozna zabava održana je u hotelu "Kontinental“. Folk diva Lepa Brena napravila je sinu rođendan za pamećenje zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Kad mama zapeva : Na proslavi rođendana
 

U prelepo dekorisanom ambijentu uživalo je tri stotine gostiju, među kojima su bili svi drugari slavljenika, ali i mnogobrojni pevači. Kao prvi komšija Živojinovića, Keba je na slavlje stigao sa suprugom Oljom i sinom Igorom, i odmah se latio mikrofona, da malo odmeni Baneta Mojićevića, koji je čitave večeri zabavljao goste.

Ponosna mama nije krila zadovoljstvo i suze zbog činjenice da joj je sin napunio 18 godina.

"Želeli smo da Stefanu priredimo slavlje kojeg će se uvek rado sećati. Uopšte nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina i čini mi se da je kao juče bilo kad sam otpevala pesmu "Ja nemam drugi dom“, koju sam posvetila svom sinu Stefanu", rekla je Brena, a onda zapevala pomenutu pesmu.

 
 

Slavlje u čast punoletstva nisu propustili ni Saša Popović, Ana Bekuta, Marinko Rokvić, Sanja Đorđević, Nada Topčagić, Predrag Živković Tozovac, a u dobrom raspoloženju prednjačio je Željko Mitrović, vlasnik Pink imperije.


Kad je atmosfera dostigla vrhunac, slavljenik je isekao rođendansku tortu sa braćom Filipom i Viktorom. Nakon toga je usledila zdravica šampanjcem, a fenomenalna zabava potrajala je sve do ranih jutarnjih sati.

2024 © - Vesti online